Ting som din have vil have godt af

Solen skinner og det er tid til at bruge langt mere tid i haven, end du har gjort de seneste par måneder. Og som du ved, når du er haveejer, så er der altid noget at ordne i haven. Du kan altid klippe noget, plante noget om, flytte rundt på ting og gå i gang med helt nye projekter. Mange synes at det er afstressende at arbejde i haven, man kommer helt væk fra papirnusseriet og får frisk luft i stedet for. Her er en oversigt over de ting, der vil være gavnlige for dig, når du skal i gang med at gøre din have endnu mere klar til brug.

Rullegræs – mulighed for noget mere grønt og tæt

Hvis du gerne vil have en flot og grøn græsplæne, som du kan tilbringe timer på, så kan rullegræs være den helt rigtige løsning for dig. Med rullegræs, eller færdiggræs som nogle kalder det, får du en plæne som du ikke skal gå og vente på vokser, du kan tage den i brug med det samme og du bestemmer selv hvor meget du vil have. Det du skal være opmærksom på, er at når du får rullegræsset leveret, skal du rulle det ud inden for 8 timer efter levering.

Granitskærver – fås i mange størrelser

Granitskærver er natursten fra udlandet, det findes i mange størrelser og muligheder granitskærver i holstebro og leveres oftest i maxibags med 1000 kilo af gangen. Det fås i mange flotte farver og kvaliteter og farven bærer ofte en historie med sig, som vi med glæde deler med dig ved handlen. 

Hvad sidder du på i din have?

Hvad sidder du på i din have? – er du til eg eller til beton? Havemøbler i god kvalitet er uundværligt for mange af os, derfor skal de vælges med omhu. Hvis du kender egetræ, så ved du at det både er en meget smuk og en meget holdbar træsort. Man kan både få havestole og haveborde i eg. Beton er også meget brugbart og er blevet meget populært de senere år, som også fås i forskellige udformninger og størrelser.

Tag dig god tid inden du går ud og investerer i en masse til din have – det, du køber, skal du nemlig være glad for og kunne bruge i de næste mange år. Det er en god idé at købe noget mere neutralt når du skal lave nyt i din have, på den måde bliver du ikke så hurtig træt af det.