Råd til at finde gnisten i parforholdet igen

Har du brug for en parterapeut, som kan hjælpe dig og din partner med at finde gnisten igen? 

Knaser parforholdet? Her har du et par gode råd du kan tage med dig på vejen. Eller hvad med at opsøge en parterapeut via korsaa.dk
Måske en parterapeut er det vigtigste redskab for jeres parforhold? 
Tænk hvis en så lille ting, kan gøre en kæmpe forskel for jeres parforhold? Hvis du og din partner trænger til at genfinde kærligheden igen, er det værd at overveje. 

Du kender det sikkert. Den travle hverdag. Dagene går og hverdagen er kedelig og som altid bare en rutine der gør at pligterne fylder mere end jeres kvalitetstid med hinanden som det parforhold, i engang havde og levede for. Men bare rolig, med hjælp fra en dygtig parterapeut kan i blive klogere på, hvad der står i vejen for den hverdag som i begge drømmer om sammen. I kan få hjælp til at tale sammen om jeres problemer og finde ud af hvad problemet egentlig er. 

En god Parterapeut hjælper jer til at genfinde kærligheden til hinanden igen og det er alle pengene værd, hvis i stadig ved der flyver en forelskelse rundt i jer, som bare venter på at komme ud igen og blive genskabt. I har måske brug for hjælp, så i undgår det værst tænkelige scenarie, at i må skilles. 

Gode råd til hvordan i kan få en bedre hverdag sammen 

  1. Planlæg en weekendtur – bare jer to! Tal om fremtiden og drøm jer langt væk. Nyd hinandens selskab og tal om hvad i gerne vil opleve, hvor skal det være, f.eks. hvis i engang har været på en romantisk tur sammen som i gerne vil tilbage til for at opleve kærlighedens minder igen? 
  2. Sæt tid af hver aften til hinanden. Måske bare en time. Tal om jeres dag og om hvordan dagen er gået og så kan i samtidig spare med hinanden. 
  3. Lav middag sammen en gang om ugen, stå og lav en romantisk middag og åben en flaske vin. Bare sådan en dag om ugen, vil gøre en kæmpe forskel for jeres forhold. Lav jeres yndlingsret og sæt jeres yndlingsfilm på. Sørg for at lave popkorn og se evt. en sjov komedie, som får jer begge til at sidde og skraldgrine. 
  4. Gå en tur udenfor sammen 1 time om ugen, tag en kaffe og en croassaint i hånden og måske en tur ned på den nærmeste strand, få talt ud om forskellige følelser, eller hvad den kommende uge skal byde på. Tag evt. forbi forskellige boliger og tal om jeres fremtidsdrømme og hvad i gerne vil have der sker i fremtiden. 
  5. Husk at lytte – det er vigtigt ikke kun selv at tale, men også at lytte til sin partner. 

Leave a Comment