Nu kan du låne penge trods RKI

Står du i den trælse situation at du af den ene eller anden grund er havnet i RKI eller debitorregistret? Det er ikke en sjov situation at være havnet i, og slet ikke hvis man står og har brug for penge lige nu og her, og ikke kan gå ud og optage et lån på grund af ens økonomiske status.

Lån penge trods rki. Det er faktisk en mulighed for dig at optage et lån, på trods af du måske har fået stemplet dårlig betaler, som man jo får, når man ender i RKI eller i andre registrer over dårlige betalere. Det er selvfølgelig ikke anbefalelsesværdigt at opfordre dårlige betalere i RKI til at gå ud og optage flere lån, og derved stifte en ny og større gæld, når man ikke er kommet til bunds i andet udestående, som man måtte have. 

Når ovenstående så er sagt, så kan vi alle jo desværre ende i en situation, hvor pengene er små, og du måske har en større regning, som banker på. Det kan også være du står og skal flytte, og ikke har til indskud og forudbetalt leje, og derved kan et lån jo også være en mulighed. Du har også mulighed for at optage et rent forbrugslån, hvis det er det, som er dit behov. 

Normalvis når man ønsker at optage et lån, og man står i RKI eller er registreret som dårlig betaler et andet sted, som forhindrer dig i at optage lån på normalvis, så skal man have det, der bliver kaldt en kautionist. 

En kautionist er en person, som du kender godt, og som virkelig stoler på dig. Når du skal optage lånet bliver din kautionist kreditvurderet, og hvis vedkommende bliver godkendt til lån, skal kautionisten skrive under på at overtage alle dine forpligtelser i forbindelse med dit lån, hvis du nu ikke formår at overholde betalingsaftalerne på afdraget af lånet. 

Det kan dog være svært at finde en kautionist, og istedet for at skulle ud i det, så kan du istedet pantsætte værdigenstande, hvis du ligger inde med noget af særlig værdi. Istedet for at en person kautionere for dit lån, så overtager dine værdigenstande altså den tjans. Du kan pantsætte alt lige fra guld, ure, smykker, elektronik, møbler – eller hvad du nu er i besiddelse af som har en ekstraordinær værdi. Hvis du ikke formår at betale dit lån tilbage, bliver dine smykker tilbageholdt, og udgør så tilbagebetalingen af dit lån.