Hvilken slags frivilligt arbejde skal du lave i udlandet?

Der er et overvældende og uendelige antal måder at melde mig frivilligt på. Du kan selv researche dig frem til de uendelige muligheder rundt på nettet eller bruge en frifvillighedsorganisation, som hjælp med at finde det rette valg for dig.

Samtidigt findes der også masser af anbefalinger fra tidligere rejsende online, som kan føre dig på den rette vej. Således kan du nå du bliver mere rutineret, arbejde frivilligt uafhængigt af små organisationer, men selv finde dit næste rejsemål.

Næste trin er således at vurdere din tidsforpligtelse og dine personlige motivation for at være frivillige, som vi vil komme nærmere ind på herunder samt gøre dig klogere på de forskellige muligheder og begrænsninger indenfor at lave frivilligt arbejde i udlandet.

Bliv frivillig i udlandet her

Uafhængig frivilligt arbejde

Uafhængig frivilligt arbejde er ideel til langvarige rejsende og dem, der er på en fleksibel verdensomspændende rejse, der er åbne for og ikke ved, hvornår eller hvor de vil rejse hen. Der er normalt lidt eller ingen lempelse, så du skal arrangere al rejse selv, men også sørge for indkvartering og mad selv. Til gengæld er gebyrerne lave eller endda gratis. Du arbejder traditionelt direkte på projektet eller for en organisation på et meget praktisk niveau.

Placeringsvirksomheder

Placeringsvirksomheder kan hjælpe dig med at finde et sted at være frivillig samt alt det praktiske, som følger med. De fungerer dog som en form for mellemmænd, som ofte også tager et gebyr for at matche dig med en bestemt type frivilligt projekt og tilbyder normalt et mellemlangt niveau af facilitering. Det er dog ideel til meget specifikke eller niche frivillige oplevelser og enten korte eller lang tids forpligtelser.

Voluntours

Disse tilbyder et højt niveau af facilitering og er ideelle til dem på en kort ferie, der ønsker at prøve mange steder på en gang. Voluntours er dyre, og forholdet mellem touring og service kan variere meget. Normalt går hovedparten af ​​dit gebyr til selve rejseselskabet.

Sociale virksomheder

Alle rejsende kan støtte de små virksomheder, der arbejder i deres egne lokale samfund til forandring. Hvis du kun kan melde dig frivilligt i meget kort tid, skal du overveje at droppe det frivillige arbejde og i stedet tilføre dine penge til lokalsamfund, mens du rejser. Frivilligt arbejde er ikke altid det rigtige valg på hver rejse, men du kan stadig gøre godt ved at vælge restauranter, butikker og forretninger med en underliggende social mission.