Her skal du få lavet Lash lift i Aalborg

Lash lift er det nye, som giver dine øjenvipper et semi-permanent buk, så dine øjenvipper syner længere og mere fyldige. Det er bare super flot og naturligt, og så behøver du aldrig mere mascara.

Hvis du ønsker at få Lash lift i Aalborg, så er det Extend your beauty, som du skal benytte dig af. Extend your beauty er utrolig professionel og dygtig til sit arbejde, og har mange års erfaring indenfor faget. Hos Extend your beauty vil du altid være tilfreds med resultatet, når du går derfra.

Lash lift Aalborg

Hvofor skal man vælge et lash lift?

Er du træt af mascara og ønsker du noget som er nemt og pænt hele tiden, uden at du skal bruge tid på det? Hvis svaret er ja, så er et lash lift lige noget for dig. Et lash lift er et semi-permanent buk af dine egne øjenvipper, som gør at dine øjenvipper vil syne længere og fyldigere. Hvis man farver sine øjenvipper samtidig opnår man et rigtig flot og naturligt resultat, som virkelig fremhæver ens øjne.

Extend your beauty i Aalborg gør brug af det anerkendte mærke Jolash til at lave dit semi-permanente buk, og derfor er du også sikker på at opnå et smukt resultat hver gang. Med et lash lift vågner du altså op hver morgen med flotte og lange øjenvipper uden at du skal gøre noget selv.

Et lash lift udført hos Extend your beauty holder i 6-8 uger, og er et mere skånsomt alternativ til lash extensions.

Hvordan foregår et lash lift?

Et lash lift foregår ved, at du får et sæt silikonepads på dine øjenlåg, hvor dine vipper bliver sat fast på med vandbaseret lim, så dine vipper ikke tager skade. Efterfølgende bliver der smurt nogle forskellige lotions på, som gør, at dine vipper holder på bukket, når de silikonepads du har på bliver fjernet. Inden behandlingen afsluttes har du også mulighed for at få farvet dine vipper, for at opnå et mere intenst look, så du ikke behøver mascara. Det tager omkring en time at få udført et lash lift.

Extend your beauty udfører lash lift på næsten alle, men hvis du lider af betændelsestilstande ved dine øjne, kan det ikke udføres, da Extend your beauty ikke ønsker at forværre din lidelse.

Når du booker et lash lift hos Extend your beauty skal du komme uden øjen makeup, og vipperne må ikke udsættes for damp, mascara eller vand de første 24 timer efter du har fået udført et lash lift.