Guide: Sådan sparer du på pladsen i hjemmet

Leder du efter den perfekte løsning, når du ønsker at spare plads i hjemmet? Hvis svaret er ja, så skal du læse med her. Vi har udarbejdet en guide til dig, hvor der bliver beskrevet hvordan du kan spare på pladsen i hjemmet, ved at investere i den perfekte skydedør. 

En Skydedør er et rigtig godt valg, hvis du ønsker at spare plads i hjemmet, hvis du måske bor lidt trængt, og ønsker at spare på pladsen. Om man vil det eller ej så tager en dør rigtig meget plads, når den står åben, men den plads kan altså spares væk, hvis man anskaffer sig en skydedør. 

Hvorfor skal man vælge en skydedør?

Det er et rigtig godt spørgsmål, og vi har faktisk svaret til dig. Der findes et hav af skydedøre på markedet, og man kan helt sikkert få noget, som falder i ens smag. En skydedør gør din bolig meget mere moderne og brugervenlig. 

Skydedørsløsninger fra Eclisse findes i alle former, og du kan endda få din nye skydedør lavet lige efter dine ønsker. Vidste du at hvis du bor på omkring 100 kvadratmeter, kan du altså spare hele 8 kvadratmeter udelukkende ved at installere skydedøre? Det er da helt klart værd at tage med. Eclisse laver flotte skydedøre, som er moderne og ikke mindst praktiske for din bolig. 

En Skydedør fra Eclisse er designet med hjælp fra arkitekter, og derfor kan du forvente høj kvalitet og et æstetisk flot look, som helt klart vil løft dit hjem til nye højder. 

Eclisse skydedørsløsninger, kan skubbes helt ind i væggen efter behov, hvilket gør opdelingen, løsningen og kombinationen af plads unik med en skydedør. Skydedøre giver også en helt anden form for lydisolering – sammenlignet med en almindelig dør. 

Derudover lukker et dørpladen tæt omkring skydedørsvæggen, hvilket gør døråbningen tæt, og lukker lys ude fra rummet. Når døren er åben, tilføjer skydedørsløsningen en følelse af meget plads i rummet. Hvis man nu har en almindelig dør stående åben, bliver der jo som skrevet ovenfor taget en hel del plads. En skydedør i hjemmet skaber altså luft, samtidig med at der også bliver skabt et privatliv. 

Hvis du ønsker en skydedør fra Eclisse kan du helt selv bestemme farve på døren, og ikke mindst på karmene, så du får lige præcis det look og finish som du ønsker dig i dit hjem. 

En Eclisse skydedør har 12 års garanti, og Eclisse står altid klar til at hjælpe dig ved spørgsmål, råd og ikke mindst vejledning.