Guide: Den bedste kontinentalseng

Det kan være en ren jungle, at skulle på udkig efter den helt rigtige seng. Der er mange ting man skal tage højde for og det anbefales derfor, at man giver sig selv tid til at sammenligne de forskellige senge man kigger på.

En kontinentalseng 180×200 er eksempelvis blevet yderst populær hos danskerne over de sidste par år. Der er flere gode grunde til dette, men den væsentligste er dog den ekstremt høje komfort du får.

Der findes dog stadig mange typer, så at sige en kontinentalseng er desværre ikke helt nok. Derfor kommer der her et par eksempler på senge, der kunne være noget for dig. Og i hvert fald give dig den inspiration du mangler.

Sense Pulse

Hvis du er på udkig efter en kontinentalseng, som giver dig den perfekte kombination af både komfort, støtte og åndbarhed, så er denne seng det rigtige valg for dig.

Sense Pulse er udstyret med pocketfjedre, som er opdelt i hele 7 komfortzoner, hvor man normalt finder senge der er udstyret med 5. Rundt om disse fjedre er der et lag smidigt hybridskum, som er der til at sørge for, at fjedrene arbejder optimalt. 

Topmadrassen er lavet af latex. Overfladen er meget åben og ensartet, hvilket gør at den er både ekstra åndbar og slidstærk. Så hvis du er en af dem der har det varmt om natten, er denne seng perfekt til dig. 

Norland Eksklusiv Komfort

Med denne Norland Eksklusiv Komfort kontinentalseng får du en seng, som giver dig et ekstra hint af eksklusivitet. Dette er dermed fundamentet for, at du kan være garanteret en god nattesøvn.

Sengen er dansk produceret og bærer derfor stærkt præg af den klassiske, nordiske kvalitet. Denne nordiske kvalitet skinner i den grad igennem i alle materialer.

Norland topmadrassen er lige et niveau over de almindelige topmadrasser, som du ofte vil finde på andre kontinentalsenge. Boxmadrassen, som er det nederste lag, er fremstillet af langtidsmodnet svens fyrretræ. Og ovenpå denne boxmadras finder vi en vendbar springmadras, der er pakket ind i ekstra slidstærkt tekstil, som derved giver underlaget ekstra beskyttelse.

Med denne eksklusive udgave af en kontinentalseng finder du altså en seng, der kan give dig en ekstrem god holdbarhed og som er lavet på gode materialer. Samtidig vil du få en komfort i verdensklasse, som du aldrig har turde drømme om. 

Så det er bare med at komme i gang og bestille din næste kontinentalseng hjem.