Guide: Den bedste elevationsseng på markedet

Elevationsseng

Er du også på jagt efter den perfekte elevationsseng? Tænker du tit over hvilke elevationssenge der rent faktisk er de bedste på markedet? Ja så er du kommet til det rigtige sted.

Her kommer du nemlig til at kunne læse om den elevationsseng, som vinder fleste bedst i tests.

Elevationssengen giver dig i det hele taget muligheden for, at du kan sove bedre. Du får både hovedet og fødderne hævede hvis det er det du ønsker. Eller du kan bare få en mere komfortabel siddestilling. Dette gavner specielt dig, der godt kan lide at sidde og læse i sengen.

De fleste mennesker sover omkring 6-8 timer om dagen og det er derfor altafgørende, at man vælger en seng man kan holde ud og ligge så meget i. Det anbefales altså i den grad, at man prioriterer en ordentlig seng og det er hvad du kan få lige her. 

Bedst i test

Elevationssengen Venus er den, som simpelthen er bedst i tests. Her finder du en seng der har en virkelig god madras med pocketfjedre med hybridskum imellem og ikke mindre end 7 komfortzoner. Dette hybridskum mellem pocketfjedrene giver en yderst elastisk madras, der er med til at støtte dig og din krop.

De 7 omtalte komfortzoner er med til, at madrassen på endnu bedre vis kan tilpasse sig din specifikke og unikke krop, når du ligger på den. Denne fantastiske egenskab er med til at sørge for, at du får den bedste nattesøvn som overhovedet muligt.

Rammen i en elevationsseng er noget af det mest afgørende for, at sengen kommer til at fungere bedst muligt og dermed også har den bedst mulige levetid. Rammen i Venus elevationssengen er skabt i svensk fyrretræ og har udover det en tykkelse på 20 cm.

Som noget ganske særligt, får du her en mulighed til at kunne styre motoren fra din mobil eller tablet. Der findes nemlig en særlig Bed Control App, som den danske virksomhed LINAK har produceret. Det gør det muligt for dig, at du nemt og hurtigt kan indstille sengen inden du går i seng, inden du står op eller tilmed i løbet af natten, skulle der være brug for det.

Kort sagt findes der et hav af forskellige elevationssenge derude på markedet og Venus elevationssengen er som sagt en af de bedste. Rent faktisk findes der ikke umiddelbart andre med hele 7 komfortzoner i deres madrasser. Så hvis du ønsker, at finde den perfekte seng kan du se dem her.