FAQ om at sælge dit guld online

Hvad er guld?

Guld er et ædelmetal, som udvindes i begrænsede mængder hvert år. Igennem tiden har guld været et værdsat materiale, som har været anvendt til mange forskellige produkter og formål. De fleste forbinder nok guld med smykker, mønter eller værdigenstande, men igennem tiden har det også været anvendt til andre artefakter, våben og forskellige former for valuta. 

Hvorfor er guld værdifuldt?

Den begrænsede mængde af guld i naturen gør det til et værdifuldt ædelmetal. Derudover er guld tillagt værdi på grund af dets fleksible natur og flotte farve. Guld kan nemlig smeltes og omformes, hvilket giver mange muligheder for anvendelsen af guld. Derudover har den flotte gyldne farve også spillet en central rolle i værdiansættelsen, da den er unik og flot til udsmykning, samt stærk i dets natur. 

Hvorfor bør jeg sælge mit guld?

Mange oplever tit at gamle smykker, ure og værdigenstande ligger bagerst i skufferne og ikke bruges. I stedet for at dette fortsætter kan du i stedet vælge at tjene penge på et slag af dit guld og anvende pengene på noget andet værdifuldt til dig selv. 

Hvem er Nordisk Guld?

Nordisk Guld er en virksomhed som køber dit guld til de bedste priser i Danmark og smelter herefter guldet og omformer det til nye formål. 

Hvordan sikrer Nordisk Guld mig den bedste pris for mit guld?

Nordisk Guld køber dit guld til en god pris, som følger verdensmarkedets priser. Du kan altid holde dig opdateret på guldpriser ved at gå ind på deres hjemmeside Sælg guld til nordiskguld.dk. Her finder du en tabel, hvor du kan indtaste dit guld i vægt, afhængigt af karaten af dit guld. Herefter får du en totalpris på din mængde guld. Prisen opdateres i realtid med verdensmarkedets guldpriser. 

Udover at følge verdensmarkedets priser holder Nordisk Guld også øje med danske priser på guld og sørger altid for at give den bedste pris sammenlignet med andre udbydere. Denne garanti kan du derfor tage med dig, når du vil sælge dit guld, da du ved, at du har at gøre med den bedste pris i Danmark. 

Hvordan kan jeg sælge mit guld online?

Du kan sende dit guld til Nordisk Guld, som vil betale for pakkelabel og forsikring af dit guld under forsendelsen. Når Nordisk Guld har modtaget dit guld vil det blive værdisat efter karat og guldpriser, og dette pristilbud vil du så modtage. Når du har accepteret tilbuddet vil pengene blive udbetalt direkte til din konto. 

Leave a Comment