Et Rolex ur – manges ultimative drømmeur

Drømmeuret   

Jeg tror næppe, at jeg kun taler på egne vegne, hvis jeg påstår, at et Rolex ur er mit – og formentligt også mange andres – utimative drømmeur. Dét ur, man så gerne vil have, men som de færreste alligevel har. 

Ved at vælge et Rolex ur får man et ur, der emmer af klasse og god smag, er stilrent og med et smukt og unikt design. Det er næsten overflødigt at fortælle, hvordan der kræses for detaljen på urene fra Rolex – for det så implicit. Man ved det bare. Endda allerede ved første øjekast. 

Et klassisk ur, der aldrig går af mode  

Som overskriften opsummerer, mener jeg, at et Rolex ur er fremstillet så klassisk og enkelt med dets tidsløse design, at uret holder i al evighed – også rent stilmæssigt. Med andre ord er det uret, der aldrig går af mode. Ingen vil nogensinde rynke på næsen ved synet af et Rolex ur. Det er et ur, der kan fungere som prikket over iét og som kan fulende det endelig look. 

Et brand der både formår at skabe smukke urer til mænd og kvinder  

Rolex evner netop at lave smukke ure, der både fanger mænd og kvinders interesse. De maskuline materialer og det mere rå udssende givet et komplet look og passer, efter min smag, fantastisk til et jakkesæt. Fordelen er dog bare, at mindre formen påklædning også kan gøre det. Også selvom omgivelserne tydeligvis er mere nedtonede. 

Til kvinder er der også et utal af valgmuligheder. Listen er, som jeg allerede tidligere har nævnt, lang. Meget lang. Rolex har nemlig formået at skabe urer, der i tidsløst og klassisk design, rummer en masse feminitet. Det bedste er, at valgmulighederne er så mange, at man sagtens også kan finde et dame-ur, hvis fremtoning er mere maskulin – altså, større remme og med en stor urskive. Med andre ord findes der noget for en hver smag – som man kan bruge i mange, mange år. 

Helt personligt er et Rolex ur på min bucketliste over ting, jeg drømmer om – og håber på – at eje på et tidspunkt. 

Et ur er netop heller ikke blot et ur. Et ur er en genstand, eller rettere et smykke, man påklæder sig daligt, og som man har i mange, mange år. Jeg formoder næsten, at vi alle har følt, at vi manglede noget, den dag vi ved en forglemmelse ikke fik uret på. Det bliver en integreret del af en – og noget der er svært at undvære.  Derfor handler det også om at købe det rigtige ur, ét man bliver glad for, hver gang man ser det på sit håndled.   

Derfor mener jeg, at man skal besøge hjemmesiden: køb rolex – det vil du ikke fortryde! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment