Derfor skal du bo på Aarhus Ø

Holder du af at tage en strøgtur i Aarhus\’ hyggelige bymidte, bliver du fristet af at spise ved åen så snart, at vejret tillader det, og tager du gladeligt på Aarhus Teater, så snart de har en ny forestilling? Kun fem minutter derfra ligger Aarhus Ø, som er byens maritime område i særklasse. Så ikke nok med, at det er tæt på Aarhus Centrum, er det også et smutkast væk fra vandet og byens charmerende lystbådehavn. Aarhus Ø er en ny bydel i rivende udvikling for dig, som elsker at være med, hvor tingene sker. Her har du mulighed for at bo til leje og for din personlige base, som mange andre allerede er faldet for.

Vand så langt øjet rækker

Med Aarhusbugten som nærmeste nabo får du et rigt naturliv omkring dig. Desuden er området indrettet med flere, grønne oaser, hvor der er mulighed for at trække sig tilbage, ligesom der løbende bliver taget initiativ til spændende aktiviteter og fælles arrangementer omkring lystbådehavnen, det smukke havnebad og de mange andre udearealer. Hvad enten det er til søs eller på land. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Nicolinehus – et fristed

Som en del af Aarhus Ø ligger Nicolinehus, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Her får du en base, hvor der er kælet for detaljerne. Med restaurant på øverste etage, en fælles bar, fitness faciliteter og en markedshal er der lagt op til et nyt hjem for alle. Uanset alder og køn. Her er det fællesskabet, der skal være i fokus. Arkitektonisk er Nicolinehus både råt og elegant på en og samme tid og har et helt særligt, enkelt look over dig.

Du er sikret kvalitet i Nicolinehus, når det kommer til det håndværksmæssige, hvilket med garanti også kommer til at skinne af på din livskvalitet. Lejlighederne fås i et utal at størrelser. Hvad end du skal bruge 45 kvadratmeter, 300 kvadratmeter eller noget derimellem.

Uanset hvad du vælger, er du sikker på, at materialevalget er i top. Ligesom du får adgang til din egen, private tagterrasse, to fælles gårdhaver og en pool, som er beliggende øverst på bygningen. Et sandt fristed, hvor udsigten over byen og Aarhusbugten er mageløs. Det kan mærkes ind i hver en afkrog af alle lejlighederne, som både virker rummelige og meget lyse på grund af deres fantastiske beliggenhed. 

Kunne en aarhus ø lejebolig være noget for dig, kan du læse meget mere om Nicolinehus og områdets mange fordele.