Diverse

En lille pause fra Budget-familien

Hej alle.

For næsten et år siden, startede jeg Budget-familien.dk som en selvstændig blog. Det var et spændende valg, med særligt fokus på ugens madplan indenfor en budget-venlig ramme for den trængte børnefamilie eller andre der bare gerne ville spare nogle penge på husholdningsbudgettet. Det fik hurtigt fart, og lynhurtigt havde jeg faktisk en del faste følgere.

Som tiden gik og siden udvidede, har jeg fået flere og flere følgere – et faktum jeg egentligt stadig er ydmyg over. Det er, trods alt, kun en blog om mad og madplaner. Selvom jeg har fået rigtigt mange positive tilkendegivelser på min side, er det stadig ret utroligt hvor mange jeg egentligt når med hvad jeg skriver.

Jeg har også fået store oplevelser med mit arbejde. Jeg har været interviewet til Beboerbladet. Jeg har fået erfaring med at holde foredrag og at stå foran mange mennesker. Jeg har haft fornøjelsen af at være til TV-optagelse og med i to udsendelser. Sjovt, interessant og en fascinerende oplevelse at være en del af. Noget, jeg i min vildeste fantasi ikke havde forestillet mig skulle komme ud af det, dengang jeg begyndte.

Dengang jeg startede siden, havde jeg ikke sat noget bestemt sluttidspunkt for min lille side. Jeg ville blive ved, lige så lang tid det blev ved med at give mening for mig. Det har det i den grad gjort længe. Desværre må jeg også bare erkende, at jeg bliver nødt til at vælge og prioritere.

I min vej gennem et krævende uddannelsesforløb, står jeg nu foran det sidste bjerg, foran Mont Ventoux, og har lidt for meget bagage på cyklen til at kunne gennemføre. Derfor bliver jeg nødt til at prioritere hvad der skal med op ad bjerget. Nogle af tingene i mit liv kan jeg ikke skære fra, og vil heller ikke. Det er selvfølgelig min familie, mine børn. Mit hjerteblod. Dernæst min uddannelse. Jeg er så tæt på at være i mål, og jeg vil gerne komme ud med så godt et resultat som muligt. Jeg er begyndt på mit speciale og i den forbindelse skal jeg gennemføre et forskningsforløb af praksis. Det tager tid – lang tid, og kræver meget af min energi.

Hvad er der så tilbage, der kan tages af cyklen? Ja, der er faktisk kun én ting tilbage, der kan gøre en afgørende forskel på min tur op ad bjerget. Nemlig min kære side og blog. Selvom jeg ikke mener det tager så lang tid igen, så tager det jo alligevel nogle timer. Både at finde på de forskellige madretter til dagene, skrive en indkøbsliste indenfor budget, besøge butikken så jeg kan være sikker på priserne og ikke mindst skrive dem ind på siden. Det kræver sit! Og selvom jeg i lang tid har fundet tid til det, bl.a. fordi jeg har været så glad for at dele ud af det, kan jeg også mærke at det nu – sammen med specialeskrivning, ikke er så nemt at finde den fornødne energi og tid til det. Skal det være, skal jeg gå all in og ikke gøre noget halvt. Hverken speciale eller blog.

Derfor må jeg nu meddele, at jeg lige pt holder en lille pause fra den faste madplan. Måske jeg lægger op engang imellem, når der er tid og overskud til det. Det vil jeg slet ikke afvise. Men som udgangspunkt, holder jeg pause indtil mit speciale er skrevet og afleveret i god ro og orden. Det gør jeg d. 1. juni – hvad der så sker, er ikke til at forudse, men jeg kan ikke forestille mig andet, end at jeg så igen er klar med både madplan og opskrifter til jer alle.

Men indtil da, håber jeg på jeres forståelse for at jeg holder en pause. Uddannelsen ér trods alt vigtigere, selvom det her er/har været en spændende og sjov hobby.

Vi skrives ved engang.

De bedste hilsner fra:

Mette K

Forrige Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar