Julekalender, Tips og idéer

Julekalender – 9. decembers låge

Sikken voldsom trængsel og alarm… Sådan starter en god, dansk juleklassiker. Og ja, der er mange der har travlt her i december. En måde at få energien og kroppen lidt ned i gear, er ved en god bog. Bag dagens låge er i dag idéer til enten meget billige eller helt gratis bøger og lydbøger.

Biblioteket er jo det oplagte sted at starte. Her er oceaner af muligheder, som er gratis – så længe du husker at aflevere igen til tiden. Ellers kan det blive en halvdyr affære. De har både bøger, lydbøger, spil og film at vælge imellem. Mange biblioteker har også flere gratis juleaktiviteter for børnene.

Også genbrugsbutikkerne har et utal af bøger, både fag- og skønlitteratur. Jeg har fx fundet uvurderlige pædagogiske bøger i genbrugsbutikken, i en prisklasse mellem 5-10 kr. Så gå på opdagelse i den lokale genbrugsbutik. Du støtter også et godt formål i samme ombæring, så det er ren win-win situation.

Ift. lydbøgerne er der flere hjemmesider, der tilbyder dem.
Igen kommer biblioteket til hjælp, og leverer gratis lydbøger på Ereolengo.dk

Der er lydbøger indenfor alle genrer og til både børn og voksne. Du logger på via bibliotekets lånernr og kode, og kan høre lydbogen i et vist stykke tid.

På hjemmesiden Saxo.dk (her direkte link til de gratis eller meget billige lydbøger) kan findes gratis lydbøger, eller meget billige med en pris på 9,95 kr. Der er også mange at vælge imellem, men ikke så stort et udvalg som på ereolen. Til gengæld, er det dine lydbøger og de slettes ikke igen.

Der er givetvis mange flere hjemmesider, men det er disse jeg kender og selv anvender.

Med de bøger eller lydbøger, er der rig mulighed for at få lidt ro i kroppen igen, for både børn og voksne, så julestressen og travlheden ikke vinder over jer.

Rolige julehilsner fra Mette K

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar