Julekalender, Tips og idéer

Julekalender – 6. decembers låge

Bag lågen denne onsdag d. 6. december, gemmer sig en stor gave – nemlig mig.

Nej, jeg kommer ikke hjem til hver af jer i fysisk forstand, men derimod i en digital tilstand. Som nogen af jer måske kan huske, var jeg for et stykke tid siden i Esbjerg og optage to programmer til ESTV, Krop & Sjæl. Det første program handlede om hvordan jeg går til dét at skrive madplaner, gode råd, tips og idéer til den travle Budget-familie. Det var på et overordnet plan, og jeg synes selv det gik rigtigt godt. Andet program, er mere rettet mod december og den søde juletid, med en julepræget madplan, hvor jeg beskriver hvordan det kan lade sig gøre stadig at spise billigt, sundt og varieret i den søde juletid. Derudover kommer Anne Marie og jeg med jule-sparetips og andre idéer til december.

Jeg har for nyligt fået det sidste link til det andet program, som blev vist. Det giver jeg hermed videre til jer, som indholdet bag låge nr. 6. Så i den forstand er jeg dagens gave. Plus I har den fordel at I kan pause for mig, en evne jeg tror min mand gerne ville have engang imellem, når jeg bliver for meget at høre på. 😛

I kan se det, ved at klikke her: Juleudsendelse med ESTV, Krop & Sjæl

Nu har jeg selv set det, og I må da indrømme jeg går op i temaet for udsendelsen – tænk, jeg er julekuglerød i hovedet, der matcher den dybgrønne kjole jeg har på. Dét er da engagement!

Jeg håber I får set udsendelsen og kan bruge de råd jeg kommer med.

Ellers kan I klikke med i morgen, når næste låge lægges på siden.

Julekuglehilsner fra Mette K

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar