Julekalender, Tips og idéer

Julekalender – 5. decembers låge

En stor del af julehyggen for mit vedkommende, er julehyggen med mine børn. Flere af lågerne i min julekalenderen indeholder derfor idéer og tips til hvad du kan lave med dine børn op til jul. I dag er én af de låger. Indrømmet, denne idé er ikke min, men yngste datters kreation i børnehaven – men idéen er hermed givet videre, fordi den er så sød, og min datter er helt vild med den.

Forslaget er nok primært til de mindre børn, hvor du som voksen skal guide lidt, samt hjælpe med den sidste del af udførelsen (og indhold). Men ret hurtigt og smertefrit, bliver det til barnets helt egen Rudolf.

Det skal du bruge: Brunt pap, øjne (enten i sort og hvidt pap eller rulleøjne som her), en rød næse, brune eller sorte piberensere, tape, saks, lim, skruetrækker, et mindre, tomt syltetøjsglas eller lignende, der er rengjort og tør.

Fremgangsmåde: Brug skruetrækkeren til at stikke to huller i låget, til piberenserne. Klip piberenserne i halv, og form dem til gevir. Stik piberenserne igennem hullerne, og fastgør under bunden med tape. Klip det brune pap til det passer til glasset, både i bredde og længde. Rul det rundt om glasset, og brug limen til at klistre det sammen. Klip øjne der passer til, eller find rulleøjne – og lim øjnene på. Det samme gør du med næsen.

Vupti – så er der en lille Rudolf født, der passer perfekt til enten pebernødder, perler eller noget helt tredje.

Følg med igen i morgen, og få flere tips og idéer. God dag til jer alle. Mvh Mette K

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar