Julekalender, Tips og idéer

Julekalender – 4. decembers låge

I dag vil jeg dele et råd med jer, der også gælder det kommende 2018.

Det er et råd, der giver mulighed for flere ting – en mindre opsparing, ekstra rabatter og tilbud, og her i julemåneden også en konkurrence. Det er helt gratis, og du bestemmer selv hvor mange penge du får på kortet – det ske nemlig efter hvor mange penge du selv bruger.

Jeg taler om medlemsskab ved Coop, hvorved du får Coop-kortet, og en anvendelse af Coop-app’en. Det er IKKE et sponsoreret indhold, men derimod min helt egen erfaring med medlemsskabet jeg deler ud af.
Coops butikker tæller: Kvickly, Superbrugsen, DagligBrugsen, Irma, Fakta og Coop.dk

Fordelene ved kortet som jeg oplever dem:

Opsparing:
Når du har handlet for 500 kr i én af Coops butikker, får du 1% i bonus, resten af den måned. Helt kvit og frit. Derudover er der nogle varer, der har direkte medlemsbonus. Det betyder, at hvis du får 3 kr i medlemsbonus, sættes der 3 kr ind på din “opsparing.” Du kan betale med dine point hvornår du vil – men mit råd til at lette julen er at gemme dem til december. Det gør jeg, og så har jeg en ekstra, mindre opsparing til december. Lige pt. har jeg 201,78 kr til at stå på min konto, som er samlet sammen siden juni, hvor jeg blev medlem.

Personlige tilbud:
Hver søndag får jeg 5 “personlige tilbud” fra Fakta. (Men det kan indstilles til at være din foretrukne Coop-butik). Det er altså tilbud, der er ekstra udover dem i tilbudsavisen. Disse kører dog ikke i december, hvor der er daglige julekup i stedet.

Digitale bon’er:
Det er en fordel, at jeg kan finde mine bon’er, når jeg skal kategorisere mine indkøb.

Julekup og julekonkurrence:
Her i december, er der ekstra daglige tilbud, der kaldes “julekup”. Derudover er der en julekonkurrence, hvor du hver dag har mulighed skrabe dig til en gratis gevinst.

Der er flere gode medlemsfordele, og de kan alle ses her:, på Coop’s egen hjemmeside. For at blive medlem, skal du lægge et engangsbeløb på 200 kr, penge du får igen, når du engang melder dig ud af Coop’s forening. Du kan melde dig ind, både via nettet eller i butikken. Det er som skrevet, ikke et sponsoreret indlæg, så jeg får intet økonomisk ud af det.

Det var lågen for i dag – kig med igen i morgen, for flere sparetips eller hygge-ideer.

Mvh. Mette K

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar