Julekalender, Tips og idéer

Julekalender – 1. decembers låge

Hej alle! 

Så er det blevet den 1. december, og derfor også tid til at jeg skyder en juleoverraskelse i gang, jeg har brygget på de seneste par uger! Jeg har planlagt en lille julekalender med tips, idéer og ikke mindst opskrifter i den søde jule-ventetid, hvor dette ligger bag første låge. Julekalendere er fantastiske, og jeg kan jo næsten ikke få nok. Slet ikke, hvis det betyder jeg samtidig kan spare penge. Det tænker jeg heller ikke er et problem for jer.
Bag lågerne ligger der både sjove, fjollede, finurlige og ikke mindst julede overraskelser.

Bag denne første låge, har jeg viet plads til en anden slags julekalender, nemlig en købe-én af slagsen. Det bugner med forskellige  kalendere i alle afskygninger, og hvis du er lidt tålmodig, eller godt kan lide at købe i rigtigt god tid, er der en stor besparelse at finde.

I går, d. 30. november, købte vi tre julekalendere til vores piger, med noget legetøjshalløj til dem. Fra hele udvalget, var der en besparelse på 25-60% pr. julekalender. Det var spændende julekalendere, og gjaldt også Ramasjang, Rasmus Klump, Play Doh, My Little Pony og som I kan se Filly. Altså noget for børn i de fleste aldre.

I de kommende dage, vil det sikkert ikke blive mindre. Ved at købe lidt inde i december, kan man enten være tålmodig og starte et par dage senere – eller købe til julen 2018 i virkelig god tid.

Også chokolade- og slik julekalenderne bliver sat ned i starten af december. De er så til gengæld ikke så gode at gemme til julen 2018. 😀 Men hvis de købes d. 3. december, er der bare lidt ekstra chokolade at starte ud på.

Det var lågen for i dag! Jeg håber I tager godt imod konceptet. Jeg ser i hvert fald frem til at fortælle jer om alle de ideer jeg har planlagt. 😀

Glædelig 1. december til jer alle. Mvh. Mette K

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar