Tips og idéer

Oplæg ved Café Næstehjælperne

Kort efter jeg begyndte på mine madplaner, blev jeg kontaktet af én af landets mange ildsjæle, medstifteren af Facebook-gruppen “Næstehjælperne – Netværk for protest og praktisk hjælp til reformramte“, Carsten Larsen. Det er en gruppe, hvor der er plads til at man hjælper hinanden med alt fra flyttehjælp, økonomisk støtte og mad. Et af mine faste, ugentlige bidrag har været min budgetvenlige madplan. Nogle af jer kender måske gruppen. 🙂 Hver uge afholdes Næstehjælpernes Café i København, hvor medlemmer kan mødes.

Carsten kontaktede mig for at undersøge hvorvidt jeg kunne være interesseret i at holde et oplæg på ét af disse møder – noget som endelig kunne komme i stand her i sommerferien. Det er trods alt en lang tur, her fra det mørke Midtjylland 😀

Men – nu skulle det være ganske vist! Jeg kommer til storbyen! Nærmere betegnet kommer jeg til

Torsdag d 3/8  kl. 13:30
Onkel Dannys Plads 1
1711 København V
Jeg vil være på programmet fra kl. 14-14.45, hvor jeg først vil præsentere mig selv og min hjemmeside, dernæst en udførlig guide i hvordan man egentligt griber det an med sådan en madplan, nogle eksempler på forskellige retter der danner god basis for et prisbevidst husholdningsbudget, og til sidst en spørgsmålsrunde, hvor I kan stille spørgsmål til mig.
Hvis I vil tilmelde jer til begivenheden, kan I gøre det enten på min side Budget-familien.dkhvor jeg opretter en begivenhed – eller ved at trykke på linket ved Café Næstehjælperne. Tilmelding er ikke nødvendigt, så duk bare op, hvis det er noget I har lyst til at høre mere om.
Jeg håber på at se så mange af jer som muligt! Det kunne være ret skægt at møde nogen af jer, der læser og måske endda følger  mine madplaner og mit arbejde. Så kom frisk! 😀
På gensyn!
Mvh Mette K

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Pia Nørskov Eriksen 1. august 2017 at 10:31

  Fuld af beundring for dit store og vigtige arbejde.
  Synes dog der mangler retter med fisk ….

  • Mette K
   Svar Mette K 1. august 2017 at 12:17

   Fisk til aften, er ofte en dyr spise. Det er muligt og lækkert at lave fx retter med fiskekonserves – som i denne uge hvor jeg har lavet en torskerognsmousse. Men frisk (eller frisk fra frost) fisk er forholdsvis dyrt. Derfor er det som regel til frokosten, i form af makrel, sild, tun, torskerogn, rejer eller fiskefilet på brød.

 • Svar Susanne Brøndbjerg 13. august 2017 at 8:48

  Hej Mette. Stor ros til dig og dit overskud til at lave og redigere ugentlige madplaner. Jeg er bestemt ikke god til madplaner, da jeg er en stemnings kogekone 🙂 Jeg er ret god til at lave nye retter af rester så vi sparer en del på den konto. Jeg bruger dine planer til ideer og forhåbentlig (en dag) lykkedes det at holde mig til en uge plan 🙂 🙂 Men TAK for dit gode og menneskelige arbejde.
  Mvh Susanne

  • Mette K
   Svar Mette K 16. august 2017 at 17:18

   Et sted skal du jo starte. Inspirationen kan du jo finde hos mig, og motivationen i alle de penge du kan spare ved at gøre det 😀

  Skriv en kommentar