Diverse

Ny platform – men samme indhold

Som de skarpsindige nok har bemærket – så er der sket en vis udskiftning på siden. Jeg har måttet give op ift. de tekniske udfordringer i at have mit eget domæne på min egen side. Jeg gav det en chance i lang tid, måske endda for lang tid, og måtte til sidst se i øjnene, at mig og teknik – vi spiller altså bare ikke efter de samme regler. Tror ikke engang vi er på samme sprog.

Derfor er jeg nu rykket over til Bloggerspoint. Det gav supergod mening at komme til en større platform, hvor jeg kan få teknisk support, når der er behov for det. Det har så også den konsekvens, at der er reklamer på siden – men det går nu nok også.

Indholdet vil selvfølgelig være det samme, ligesom teknisk support er lykkedes med at hente alle de gamle madplaner og indlæg ind på siden. Det vil derfor være ret så nemt at finde både opskrifter, tips og idéer og ikke mindst madplaner, ligesom på den gamle side. Der vil stadig komme ugentlige, budgetvenlige madplaner med en max pris på 350 for 2 voksne og 2-3 mindre børn. Det har altid været og vil fortsat være bloggens centrale omdrejningspunkt. Det ændrer sig ikke, uanset hvilken platform jeg skriver fra.

Jeg håber selvfølgelig, at I stadig følger med i mine planer og idéer. Allerede søndag kommer næste madplan, og som det ser ud lige nu, ender den samlede pris for den madplan på 333 kr. Alle kommende indlæg vil fortsat også blive lagt ud på min Facebook.

Så det er som overskriften siger: Ny platform – men samme indhold og samme “mig”.

God fredag til jer, og så læses vi ved på søndag.

Mvh. Mette K

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar