Opskrifter

Panerede kartoffel-, gulerods- og selleristænger

Engang imellem skal man prøve noget nyt, og det prøvede jeg i aften. Panerede kartoffel-, gulerods- og selleristænger. Jeg så idéen et sted på nettet, og blev enig med mig selv om at det skulle prøves. Det er egentlig en ret simpel opskrift, som skal give et crunch til de ovnbagte stænger.

Jeg har skrællet 1 kg kartofler, 750 g gulerødder og 500 g selleri, og skåret dem i stænger.

Dernæst har jeg jeg pisket 6 æg let sammen, vendt stængerne heri, lidt ad gangen. Bagefter vendt det i rasp, der blev brugt ca. 500 g rasp til alle grønsagerne. Inden de kom i ovnen så det sådan ud:

Kartofler

Gulerødder og selleri

Efter at have været i varmluftsovn ved 180 g. i 40 minutter, ser resultatet sådan ud.

Det smagte okay, især kartoflerne gav de et ekstra kick, men næste gang er det sikkert almindelige bagte grønsager – men jeg synes nu stadig I skal give det en chance og danne jeres egen mening.

I denne uge er det sat sammen med kogt forårsskinke, men det kan jo bruges til hvad som helst, og sikkert også med alle mulige andre grønsager. Jeg håber I også kan lide det.

Bon appetit

Mette K

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar