Tips og idéer

DIY grønt-skjuler

Kreative udfoldelser er noget både børn og voksne kan få meget sjov ud af, og tid til at gå med.  Materialer til det, er også relativt nemt at komme i nærheden af, hvis man er lidt opmærksom og fantasifuld. Æggebakker, mælkekartoner, toilet/køkkenruller og skruelåg er bare nogle få eksempler på materiale der er lettilgængeligt hverdagsmateriale.

Som eksempel på noget, har vi herhjemme produceret fire DIY grøntskjulere.
Vi har anvendt almindelige mælkekartoner, hvor den ene side er klippet af, enden foldet ind og tapet sammen. Bagefter har vi malet på siderne og til sidst sat nogle af samlepotterne fra Bilka/Føtex i. Ved dette kan der være tre potter ved siden af hinanden. Alternativt kan bunden klippes af, her er plads til en potte. Det er selvsagt, at der er mange andre muligheder for skjulerne, end samlepotterne. Det kan være bunden af de indkøbte krydderurter fra supermarkedet, (såsom purløg eller persille), karse, eller en solsikke. Mulighederne er mange.

Sådan forløb formiddagen:

De afklippede og tapede mælkekartoner:

Der males med akrylmaling i forskellige farver:

De endelige skjulere, inden jord og potter kommes i:

Det færdige resultat er blevet rigtigt godt, hvis vi selv skal sige det – og det skal vi jo 😀

Så nu er det bare at vente på de vokser op og giver glæde.
Jeg håber I kan bruge det til inspiration, det er bare at komme i gang.

Kreative hilsner fra

Mette K

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar