Tips og idéer

Tøj til under 50 kr/del? Er det muligt?

Kort og godt – Ja! Det er muligt. Heldigvis.

Har man børn og man skal overveje hvad det er man skal bruge sine penge på, er det oftest børnene der tænkes på. Det er i hvert fald min oplevelse, at det er mig der kommer i sidste række. Sådan skal det jo også være, men nogle gange vil jeg også forkæles lidt med bl.a. nyt tøj, sko og tasker. Det er I sikkert mange, der kan nikke genkendende til.

Derfor vil jeg nu dele lidt mere happy-info med jer, som godt kan lide nyt, billigt og pænt tøj, ligesom jeg kan. Jeg har gennem en del år købt meget af mit tøj på en engelsk hjemmeside ved navn

www.everything5pounds.com
Det skønne ved den, er at (som navnet så fint antyder), ALT koster 5 pund. Den faste pris på kjoler, bluser, børnetøj, bukser, tasker, sko – alt hvad de har, KOSTER SØLLE 5 PUND!
Det svarer til 43,58 kr efter dagens valutakurs. Jeg købte i øvrigt en del lige efter Brexit, hvor punden var rigtigt lav. Win! Derudover er der ingen told på, fordi England – endnu – er en del af EU. Der kommer nye varer på siden dagligt kl. 10.00, så der er altid noget nyt at kigge på.

Jeg har primært købt kjoler og bluser på siden, men også sko og tasker har været prøvet. Skoene har en tendens til at være små ift. skoene i danske butikker. En enkelt gang har jeg fået den forkerte kjole leveret, men netbutikken er til at snakke med, og fejlen blev hurtigt rettet. Ingen indlæg er sponsoreret på siden, så det er min helt ærlige og personlige erfaring jeg deler med jer.

Pakken bliver leveret ca. 5 hverdage efter bestilling, så det går virkelig hurtigt. Hvilket er skønt, for når jeg bestiller noget, kan jeg ikke vente med at få det og prøve det 😀 Minus er selvfølgelig at det ikke er gratis at få sendt til Danmark, men max pris for levering er 11£, ca. 95 kr. Det er en del, ja. Men holdt sammen med den faste pris er det stadig billigt. Ved et køb af fire dele plus fragt, er det en samlet pris på 270 kr.

Vedlagt er nogle af de produkter jeg har fået i tidens løb, men der har som sagt været mange leveringer.

Jeg er en kvinde med spræl og lyst til der sker noget, hvilket kan ses i mine køb – men bare rolig, der er tøj til alle derinde, store som små, i både farve og mere neutralt.

Jeg håber I kan bruge inspirationen til nyt tøj, jeg skal bestemt snart have nye sommerkjoler 😀

Lune forårshilsner fra
Mette K

En flot rød kjole med blonde ærmer og bådudskæring

Den absolutte sommerfavorit – blå kjole med dyb udskæring og påfuglefjersprint

Samme kjole med hvid baggrund

En spraglet nederdel

“Den lille sorte”

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar AM 2. april 2017 at 7:37

    Jeg køber tit tøj på Lagersalg.nu, der er ofte store besparelser. Og holder man øje med deres Facebook side kan ofte få fri fragt.

  • Svar Lene Amtrup Beier 2. april 2017 at 16:34

    Jeg er mest til genbrug jeg finder meget tøj noget næste nyt og i dyre mærker. Og mine børn elsker det.

  • Skriv en kommentar