Madplaner, Tips og idéer

Lidt om mig og hvad min blog vil bidrage med

Velkommen til det aller første prøve oplæg. Det er ret spændende at være kommet i gang med det. Efter flere opfordringer på en blog, prøver jeg nu.

Hvem er jeg? Jeg studerer, og har sammenlagt været på SU i 7 år indtil videre. SU er en fantastisk mulighed, men som vi alle ved, er det ikke en økonomisk guldgrube. Samtidig er jeg gift, og har tre skønne døtre.  Da jeg i sin tid startede på SU, var jeg ikke synderligt økonomisk bevidst, men nød lærer nøgen kvinde at spare penge – og det fandt jeg ud af ved at lave madplaner.

Det er dét, jeg nu vil dele ud af. Hver søndag (med forbehold for sygdom og eksamener), vil jeg lægge en nøje beskrevet madplan ud for den kommende uge. Den vil være sund og varieret (synes jeg selv) og dække 2 voksne og 2-3 mindre børn, som min familie ser ud. Max pris er 350 kr., som vil dække næsten alt til aftensmaden. Nogle ting ser jeg som basislager. Hvilke vil blive beskrevet i et andet indlæg.

Udover den billige madplan, som er centrum for bloggen, vil jeg komme med gode råd, idéer og forslag om alt mellem himmel og jord, der kan hjælpe med at beskrive, hvordan man kan få hverdagen til at køre nemmere som en familie på et budget.

God læselyst!
Hilsen Mette K

Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Camilla Davies-Petersen 19. marts 2017 at 17:25

  Jeg glæder mig virkelig til at følge denne blog – som den første blog nogensinde! Du skriver flot og dine retter lyder ‘normale’ i en verden af master chef kokke 🙂

  • Mette K
   Svar Mette K 19. marts 2017 at 17:52

   Ja, det nærmeste jeg kommer Masterchef, er vist at se det i TV
   😀

  Skriv en kommentar